Testületi ülés Mezőnyárádon
Helyi Hírek (2011.) - Mezőnyárád
Mezőnyárádon december 15-én tartották az év utolsó képviselő – testületi ülését. Az első napirendben a Szentistván és Térsége Beruházó és Kommunális Szennyvízüzemeltető Társulás hitel visszafizetésének meghosszabbítása került megtárgyalásra. Ez nem új hitel felvételét jelenti, hanem a már meglévő fizetési határidejének változtatását. A képviselők egyhangúlag támogatták az előterjesztést.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendi pontban a 2012.évi hatósági vízár megállapítására került sor. Az emelés inflációkövető. A jövő évi lakossági vízdíj 343 Ft + ÁFA/m3 ( 435,6 Ft ). A tagok egyhangúlag támogatták a napirendet.
 
A harmadik napirendben a 2012.évi szennyvízár megállapítására került sor. Itt is infláció követő emelést kért a szolgáltató. A képviselők támogatták a napirendet.
 
A negyedik napirendben a Szemétszállítás 2012.évi díjának elfogadására került sor.
 
Az ötödik napirendben a kéményseprő közszolgáltatás 2012.évi díjának megállapítására került sor. A tagok elfogadták a szolgáltató által ajánlott árakat.
 
A hatodik napirendben a közmeghallgatás időpontjának meghatározására került sor. A következő közmeghallgatás időpontját 2012. március 19-ére tűzte ki a testület.
 
A hetedik napirendben a BV Média Bt. 2011. évi beszámolója és szerződéstervezete volt a képviselők előtt. A cég végzi a településen, több más településsel egyetemben a helyi televíziós műsorkészítést, valamint a helyi újság előállítását. Ezen felül rendszergazdai feladatokat lát el a hivatalban és intézményekben. A benyújtott anyaghoz ezen túl kérdés nem merült fel. A képviselők egyhangúlag támogatták a szerződés hosszabbítást.
 
A nyolcadik napirendben indítványok, javaslatok hangoztak el.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!