Hat óra eltávozás helyett 12 nap szabadság
Írta: Eleven Televízió   
2012. január 10. kedd, 08:23
A mezőkeresztesi rendőrök fogtak el egy 33 éves férfit, aki ellen az egyik BV Intézet fogolyszökés miatt adott ki országos körözést.
A Mezőkeresztesi Rendőrőrs járőreinek olyan információk jutottak birtokukba, hogy a keresett férfi a településen tartózkodik. Felkutatása érdekében január 4-én több helyszínen is vizsgálódott az őrsparancsnok vezetésével nyolc rendőr, illetve egy járőrkutya. A harmadik épület egy lakatlan ház volt, ahová amikor bejutottak a rendőrök azt tapasztalták, hogy egy férfi a padlásról a megbontott tetőn keresztül kibújik és elszalad. A 33 éves férfi a tetőről leugorva több lakóház portáján és kerítésén keresztül menekült az őt kereső rendőrök elől. A járőrök a követés során azt vették észre, hogy az egyik lakóház melléképületében bújt meg a keresett férfi.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Onnan a rendőrök felszólítását követően önként előjött, majd alávetette magát a rendőri intézkedésnek.
A Mezőkeresztesi Rendőrőrs járőrei ezt követően a keresett férfit előállították, majd a BV intézetbe szállították. A férfi a 90-es évek végén nyereségvágyból ölt, melynek következményeként 16 év 3 hónap fegyházbüntetésre ítélték. Büntetésének letöltését 2000. decemberében kezdte meg az egyik Büntetés Végrehajtási Intézetben. Jó magaviseletének köszönhetően 2011. december 23-án 6 órás eltávozást kapott az adott város területére, délelőtt 10.00 órától. Az intézetbe azonban még 2012. január 1-jét követően sem tért vissza, ezért országos körözést és elfogatóparancsot adtak ki ellene.
 
Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!