Palatics Kupa Mezőkeresztesen
Helyi Hírek (2011.) - Mezőkeresztes
Írta: Eleven Televízió   
2012. január 10. kedd, 10:45
December 15-én került megrendezésre a IX. Palatics József gyermek labdarúgó emléktorna Mezőkeresztesen a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A tornán a hagyományokhoz híven négy csapat küzdött a vándorserlegért az intézmény tornatermében. Mint mindig most is az alsó tagozatos, 2001 és 2004 között született labdarúgó palánták mérhették össze tudásukat a sportágban.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A házigazdák Mezőnyárád, Szentistván és Vatta fiataljaival nézhettek farkasszemet, majd mutathatták be mennyit is fejlődtek, tanultak az előző évekhez képest, mennyire sikerült elsajátítaniuk a labdarúgás alapjait, technikáit. A színvonalra idén sem lehetett panasz, izgalmakban, szebbnél szebb megoldásokban és pimasz gólokban gyönyörködhetett a megjelent szépszámú közönség.
 
És hogy ki nyerte végül a Palatics Kupát? Az utolsó mérkőzés utolsó perceit is meg kellett várnia annak, aki választ akart kapni a kérdésre, hiszen csak a jobb gólkülönbség döntött idén a kupa sorsáról, amit zsinórban negyedszer is a Mezőkeresztesiek emelhettek a magasba. Második lett Mezőnyárád, harmadik Szentistván csapata. A sort pedig a Vattai gyerekek zárták. A torna gólkirálya Csóka László lett Mezőkeresztesről 12 góllal.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!