*Kétéltű* segéd-motorkerékpár
Írta: Eleven Televízió   
2012. január 11. szerda, 13:17
Ellopta, majd a patakba rejtette a robogót a tolvaj. A lakosság és a tűzoltók segítségével azonban a rendőrök előkerítették a kétéltű kétkerekűt.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsére érkezett a bejelentés, mely szerint Mezőkeresztes egyik péksége elől ismeretlen tettes eltulajdonította az egyik alkalmazott robogóját. A gyors rendőri intézkedésnek, és lakossági segítségnek köszönhetően hamar látótérbe került egy 20 éves egri férfi, aki korábban is követett el már hasonló bűncselekményt. A fiatal férfi elszámoltatása során elismerte tettét. Nem is tehetett mást, mert egy szemtanú is beazonosította a motor-tolvajt. Ezt követően azonban a fiatalember úgy nyilatkozott, hogy a robogót mezőkeresztesi lakása udvaráról valaki elvitte, így annak hollétéről semmit nem tud. A rendőri keresés nem vezetett akkor eredményre, ám néhány nap elteltével újabb információ jutott a nyomozók tudomására, miszerint a feltételezett elkövető Mezőkeresztes külterületén a patakba gurította a robogót, ily módon megszabadulva a bizonyítéktól.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A mezőkeresztesi rendőrök két csapatban kezdték meg a kutatást a mély patakmeder mentén. Az őrsparancsnok nem sokára kb. 15-20 cm-re a vízszint alatt észrevette a robogó kormányrészét. Mivel a kiemelést nehezítette a víz mélysége és a meredek meder oldal, ezért a tűzoltóktól kértek segítséget a rendőrök. A partra végül is 3-4 méteres csáklyákkal sikerült kihúzniuk a „kétéltű” robogót, mely egyértelműen a korábban eltulajdonított segédmotor-kerékpárral volt azonos.
A Mezőkeresztesi Rendőrőrs a
20 éves fiatalemberrel szemben lopás vétsége miatt indított eljárást, a gyanúsított akár 2 év letöltendő szabadságvesztésre is számíthat.
 
Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!