Vállalkozói Klub indult Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2012. január 17. kedd, 01:00

A mezőkeresztesi művelődési ház az új évben is számos programmal várja az érdeklődőket. Folytatódnak a már megkedvelt programok, de újdonságokkal is találkozhatunk a kínálatban. Ezek egyike a vállalkozói klub, amely az elmúlt héten indult útjára a művelődési ház szervezésében.
A klub létrehozásában a szervezőket az is motiválta, hogy a városban jelenleg még nincs egy olyan adatbázis, amit bárki bármikor elérhet, hogyha pl. a háztartásban felmerülő probléma miatt szakemberre van szüksége. Éppen ezért a közeljövőben ezt az adatbázist szeretnék összeállítani és a lakosság rendelkezésére bocsájtani.
Ezen kívűl a klub célja, hogy a vállalkozókat megismertesse egymással, tapasztalatot cseréljenek, tanuljanak a másiktól. A szervezők terve szerint minden hónapban lenne egy olyan előadás is, amikor többek között pénzügyi, jogi ismeretekről kaphatnának tájékoztatást az érdeklődők.
Január 13-án, a klub nyitórendezvényén a Dél-Borsodi Értéktárat mutatta be a létrehozó Dél-Borsodi Leader Egyesület képviseletében Murányi Norbert.
Ez szintén egy - mostmár folyamatosan gyarapodó - adatbázis, az egyesület honlapjának keretein belül a térség helytörténeti ismereteit, épített örökségét, a hagyományőrzőket, a zenekarokat, a különleges hobbikat, a képzőművészeket, a népi mesterségeket és a természeti értékeket is megtalálhatjuk.
Tulajdonképpen mindenki számára egy saját kis honlapot hoztak létre, amelyet díjmentesen készítettek el és tartanak karban az egyesület munkatársai. Folyamatosan térképezik fel a fenti kategóriákba illeszkedő ismereteket, embereket, csoportokat, de természetesen szívesen várják a jelentkezőket, akik tevékenységük révén bekerülhetnek Dél-Borsod értéktárába.
A témával hamarosan bővebben is foglalkozunk a Bükkaljai Mozaik jövő heti műsorában.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!