Testületi ülés Mezőnyárádon
Helyi Hírek (2012.) - Mezőnyárád
Írta: Eleven Televízió   
2012. április 24. kedd, 10:36
Április 19-én tartotta soron következő ülését Mezőnyárád község képviselő–testülete, ahol összesen három napirendi pont került megtárgyalásra.
Elsőként az önhibájukon kívül hátrányos helyzetű települések 2012. évi támogatási igényének benyújtásáról döntöttek a tagok egyhangúan. Az előző években is szükség volt erre a pályázatra a forráshiány miatt. Minden évben két alkalommal van lehetőség arra, hogy egy-egy önkormányzat éljen ezzel a lehetőséggel. Mezőnyárádnak ez a tavalyi évben közel 13 millió forintot jelentett. A pályázatban meg kell indokolni azt, hogy milyen célra kér támogatást az önkormányzat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendben a 2011. év költségvetésének módosításáról tárgyaltak a jelenlévők. Ez a zárszámadást előzi meg és elsősorban a 4. negyedévi pótelőirányzatok miatt van rá szükség.
 
A harmadik napirendben időszerű kérdések, faladatok között szerepelt: kormányrendelet változás miatt változik a szemétszállítási díj összege, a rendőrség, járőrökre szerelhető mini kamera beszerzésére 30.000 Ft támogatást kért, Farkas Julianna jegyző átmenetileg Mezőkeresztesen is dolgozik, helyettesít, majális lesz április 29-én, temetési segélyek rugalmasabb odaítéléséről esett szó, és a bánya segítségével egy sószoba kialakításáról, amelynek az előkészítése megkezdődött.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!