Ismét Bükkábrány Magyarország legsportosabb települése
Írta: Eleven Televízió   
2012. május 28. hétfő, 13:38
2012-ben ismét sikerült elnyerni a Kihívás Napja III. kategóriájában a "Magyarország legsportosabb települése" címet Bükkábrány községnek.
A program már 0 órakor elkezdődött az iskola tornatermében. A hajnali focin 18 csapat mérte össze erejét, de volt pingpong, darts és csocso is. Közel 220 fiatal sportolt aktívan reggel 6 óráig.
A korán reggel munkába, iskolába indulókat a lelkes szervező fiatalok invitálták egy kis játékra a buszmegállókba, és egyúttal felhívták a nap eseményeire figyelmüket. A konditerem egész nap ingyenes volt, ahol erőpróbákon mérték össze a fiatalok magukat. A legerősebbnek Szepesi Szilárd bizonyult, Tóth Gábor és Bene Alex előtt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Délelőtt megmozdult a bölcsőde, óvoda és az iskola.
Az óvodások közös reggeli tornán vettek részt, a bölcsődés gyerekeknek "motorversenyt" rendeztek, tízórai után az óvoda udvarán pedig mini maraton versenyre került sor. Ezután a középső- és nagycsoportos gyerekek az "Elfelejtett babák a padláson" című meseelőadást nézték meg az iskola tornatermében, majd ebéd után a nagycsoportosok ellátogattak a sportpályára, ahol különféle ügyességi feladatokat teljesítettek. A napot akadályverseny zárta, mely programba a szülők is bekapcsolódhattak.
Az iskolában reggeli tornával melegítettek a gyerekek. A falu központjában is volt állomás egész délelőtt, ahol kipróbálhatták játékokat a járókelők. Gazdag program vette kezdetét az óraközi szünetekben. Táncház és interaktív meseelőadás, tűzoltók és különféle játékok, csocso, pingpong, röplapda szerepelt a kínálatok között.
Kora délután kezdődött a sportpályán a Kihívás kupa, Mezőnagymihály, BSC és a helyi iskola részvételével, ahol a BSC csapata bizonyult a legjobbnak. A Guliver játszóház óriás játékai érdekes feladatok elé állították az érdeklődőket.
Az iskolaudvarán a sályi mozgásjavító iskola gyermekeivel közös programok kezdődtek. Zenés bemelegítés, játékos sorverseny és kerekes székes feladatok mozgatták meg a gyerekeket. Az udvaron elkezdődött a főzőverseny, ahol igazi családi hangulat kerekedett. Modellező repülő bemutatója, roller "örület", jóga, zumba és akinek még mindig volt hozzá ereje az tornázhatott Katus Attilával.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!