Éj leplén tolvaj vész
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 07. csütörtök, 15:15
Passzióból buszt rongáltak, bort és kozmetikai krémeket loptak a sályi elkövetők. Háromszor lépett akcióba az a tolvajpáros, akiket végül lakossági bejelentés alapján fogtak el a rendőrök.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt indított eljárást két sályi elkövetővel szemben. A nyomozás adatai alapján a 28 éves férfi és 16 éves fiatalkorú társa június 4-ére virradóra megrongált egy településen parkoló buszt. Többek között szétfújták a porraloltót és a műszereket is tönkretették több száz ezer forintos kárt okozva így a sértettnek. Az éjszakai órákban egy borospincét is feltörtek, ahonnan majd 10 liter bort vittek el. A sort egy helyi élelmiszerbolt betörésével zárták, ahonnan különböző kozmetikai cikkeket tulajdonítottak el. A közelben lakók azonban észlelték a kirakat betörését, és haladéktalanul értesítették a rendőrséget, így a Mezőkeresztesi Rendőrőrs járőrei lakossági bejelentés alapján elfogták a menekülő tolvajokat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított elkövetők elszámoltatása során kiderült, hogy a fiatalkorú fiú számlájára még további bűncselekmények elkövetése írható, főleg pince feltörések. A rendőrség mindkét gyanúsított esetében vizsgálja a gyorsított eljárás keretében a bíróság elé állítás lehetőségét, annak érdekében, hogy az elkövetők minél hamarabb felelhessenek tettükért.
 
Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!
 
A fent említett bűncselekmények eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy a szemtanúk azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.
 
Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!