Trabant a vadonban–Rendőrkézen a hétvégi házak ragadozói
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 07. csütörtök, 15:19
Az elmúlt időszakban több hétvégi házat is feltörtek Cserépfalu külterületén a Kútvölgyi dűlőben. A rendőröket egy a vadonban hagyott Trabant vezette nyomra…
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra érkezett legutóbbi bejelentés szerint a Kútvölgyi dűlőben egy hétvégi házba betörtek és onnét többek között akkumulátort, autós rádiómagnót, hátizsákot, üdítőket, alkoholt tulajdonítottak el az akkor még ismeretlen elkövetők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság forrónyomos csoportjának és a Bogácsi Rendőrőrs járőreinek kiérkezését követően arra is fény derült, hogy az említett hétvégi házon kívül továbbiakat is feltörtek. Az elkövetőket megzavarhatták, mivel a hatósági helyszíni szemle során több lopott tárgyat is megtaláltak a közelben, továbbá egy hatósági jelzés nélküli Trabantot is felfedeztek a vadonban. A rejtett jármű azonban úgymond felfedte a tulajdonost, ami alapján a nyomozók behatárolhatták az elkövetői kört. Érdekesség, hogy a négy fős csapat női segítője, aki nem volt még büntetve, míg a férfiak vagyonelleni bűncselekmények elkövetése miatt már több alkalommal is.

A mezőszemerei tettesek több mint egy tucat hétvégi ház feltörésével is megalapozottan gyanúsíthatóak. A rendőrség előterjesztése alapján a betörőcsoport 26 éves vezetőjét a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg társai az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek. Amennyiben megállapítást nyer a gyanúsítottak bűnössége, a sorozatosan üzletszerűen elkövetett betörés miatt akár 5 év szabadságvesztés kiszabására is számíthatnak.

 
Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!