Éremátadó és értékelés - indul az NB III-ban a BSC
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 26. kedd, 15:00

Június 16-án véget ért a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. Ezt követően, az évet értékelő évadzáró bankettet is megrendezték a Bükkábrányi Sport Club felnőtt és utánpótlás csapatai számára. Elsőként június 22-én, pénteken a felnőtt és az ifjúsági együttes összevont bankettjét tartották.
Először Kovács Attila elnök tartotta meg évértékelő beszédét, majd Szalai Szabolcs, Bükkábrány község polgármestere szólt a megjelentekhez.
Mindketten méltatták a felnőtt együttes tavasszal elért szép eredményeit, amely kezdődött a Borosi László Teremlabdarúgó Tornával, ahol minden csapatot, köztük NB-s együtteseket is maguk mögé utasítva lettek elsők és elhozták a kupát.
Majd folytatódott sikerszéria a Magyar Kupa sorozattal, ahol Bükkábrány - szintén története során először - felkerült az ún. országos főtáblára, és az i-re feltéve a pontot, a Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata a 2011/2012. évi megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság első helyezettje lett és ezzel kivívták az NB III-as szereplés lehetőségét, amelybe -
a napokban született döntés eredményeként - benevez a BSC.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az elnök és polgármester szavait követően előbb az ifjúsági együttes edzője, Tóth Péter értékelte szakmailag az U19-es csapat éves teljesítményét, megköszönte a munkájukat, majd szintén az egész évet értékelte a felnőtt csapat sikeredzője, Vígh Ferenc is.
Ezt követően került sor a felnőtt csapat aranyérem-átadására, amelyeket Tállai András önkormányzatokért felelős államtitkár adott át a csapat tagjainak.

Szombaton, június 23-án az utánpótlás korosztályok, azaz a 7, 9, 11, 13 és 16 éves csapatok bankettje került megrendezésre. Itt is Kovács Attila elnök és Szalai Szabolcs polgármester szólt először a gyerekekhez, megköszönve nekik egész éves munkájukat.
Ezt követően a korosztályok edzői értékelték az évet. Először a legkisebbek edzője, Gyöngy Tiborné köszönte meg a gyerekek egész éves munkáját és kívánt nekik jó pihenést, majd ezt követően Gyöngy Tibor, az U9-es és U11-es korosztály edzője szólt a két csapat tagjaihoz és méltatta a tornákon való részvételüket.
Az U16-os korosztály edzője, Nagy László is értékelte a csapata mögötti bajnokságot, akik a kisebbekkel ellentétben, már bajnokságot játszottak, azaz hétről hétre készülhettek a mérkőzésekre. Ők a középmezőnyben végeztek a bajnokság végére.
Végül a 13 éves csapat edzője, Kovács Attila köszönte meg a csapata egész éves munkáját és gratulált nekik, hiszen az U13-as korosztály a bajnokságuk 2. helyén végzett, így Szalai Szabolcs polgármester nyújthatta át nekik az
érmeket.

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!