Két ember vesztette életét a 3-as úton történt balesetben
Helyi Hírek (2012.) - Térségi
Írta: Eleven Televízió   
2012. július 27. péntek, 01:00
alt
A tápot szállító, Mezőkövesd irányából érkező nyerges vontató egy baromfitelepre szeretett volna bekanyarodni a tardi elágazás közelében. Ezért megállt, de a mögötte közlekedő kisteherautó hosszas fékezés után sem tudta elkerülni az ütközést és nagy sebességgel a tehergépkocsi hátuljába rohant.
A zöldséggel és gyümölccsel megrakott kisteherautót vezető, középkorú ongai férfi és a mellette ülő szintén középkorú - miskolci nő a helyszínen életüket vesztették a teljesen összeroncsolódott vezetőfülkében.  A kiérkező mentőhelikopter személyzete így sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

Kommentár nélküli videónk a balesetről:
 
 
 
 

 
A műszaki mentést a mezőkövesdi tűzoltóság munkatársai végezték, akik két szerkocsival érkeztek a helyszínre. Az áldozatokat csak speciális vágószerszámokkal sikerült kiszabadítaniuk az összeroncsolódott vezetőfülkéből.
A rendőrség szeretné felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a balesetben az eddigi adatok szerint az is közrejátszhatott, hogy a kisteherautó jelentős súlyú rakományt szállított.
Ezért
kéri a gépkocsik vezetőjét, hogy amennyiben terhet szállítanak, vagy bármi más módon a megszokotthoz képest megnövekszik a jármű tömege, különösen figyeljenek oda a sebesség és a követési távolság megválasztására.
A baleset további körülményeit a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!