Baleset a 3-as úton - szemtanúkat keres a rendőrség
Helyi Hírek (2012.) - Térségi
Írta: Eleven Televízió   
2012. július 30. hétfő, 15:00
alt
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt.
Az elmúlt hétvégén, július 27-én 6 óra 54 perckor a 3-as számú főútvonal 146 km 400 méter szelvényében Mezőkövesd és Bükkábrány közötti útszakaszon egy Renault Master típusú tehergépkocsi hátulról beleütközött egy előtte balra kanyarodási szándék miatt megálló tehergépkocsi hátsó részének.
A baleset következtében a Renault tehergépkocsi vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette.
A baleset bekövetkezésekor Bükkábrány irányából több jármű is közlekedett, valamint a baleset bekövetkezése után is több gépkocsi is megállt a baleset helyszínén.
A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, és érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban, jelentkezzenek az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számon, vagy személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles u. 73.), illetve 06-46-514-500/70-28 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus címen.
A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Köszönjük a segítségüket!
B-A-Z: MRFK Kommunikációs Iroda
 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 
Tudósításunk a balesetről:
A tápot szállító, Mezőkövesd irányából érkező nyerges vontató egy baromfitelepre szeretett volna bekanyarodni a tardi elágazás közelében. Ezért megállt, de a mögötte közlekedő kisteherautó hosszas fékezés után sem tudta elkerülni az ütközést és nagy sebességgel a tehergépkocsi hátuljába rohant.
A zöldséggel és gyümölccsel megrakott kisteherautót vezető, középkorú ongai férfi és a mellette ülő szintén középkorú - miskolci nő a helyszínen életüket vesztették a teljesen összeroncsolódott vezetőfülkében.  A kiérkező mentőhelikopter személyzete így sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.


Kommentár nélküli videónk a balesetről:
 
 
 
 

 
A műszaki mentést a mezőkövesdi tűzoltóság munkatársai végezték, akik két szerkocsival érkeztek a helyszínre. Az áldozatokat csak speciális vágószerszámokkal sikerült kiszabadítaniuk az összeroncsolódott vezetőfülkéből.
A rendőrség szeretné felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a balesetben az eddigi adatok szerint az is közrejátszhatott, hogy a kisteherautó jelentős súlyú rakományt szállított.
Ezért
kéri a gépkocsik vezetőjét, hogy amennyiben terhet szállítanak, vagy bármi más módon a megszokotthoz képest megnövekszik a jármű tömege, különösen figyeljenek oda a sebesség és a követési távolság megválasztására.
A baleset további körülményeit a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!