Motoros baleset Borsodivánka közelében - szemtanúkat keres a rendőrség
Helyi Hírek (2012.) - Térségi
Írta: Eleven Televízió   
2012. augusztus 06. hétfő, 01:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt.
Az elmúlt hétvégén, augusztus 5-én 13 óra 10 perckor (a 3302 számú közút 16 km 800 méter szelvényében) Négyes irányából Borsodivánka irányába haladva egy személygépkocsi (Suzuki Swift) sofőrje egy balra ívelő útkanyarulatban indokolatlanul áttért a menetirány-szerinti bal oldali forgalmi sávba.
Ekkor nem biztosított elsőbbséget a vele szemben érkező motorosnak (Ducati ZDM 600M Monster), amelynek következtében
frontálisan összeütköztek.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 A közlekedési baleset következtében a motorkerékpár-vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendelkezésre álló adatok alapján, a balesetet több gépkocsiból is láthatták, mivel a balesetnél többen meg is álltak.
A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, és érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban, jelentkezzenek az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számon, vagy személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles u. 73.), illetve 06-46-514-500/70-28 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus címen.  
A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Köszönjük a segítségüket!
B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!