Rendõrségi hírek térségünkbõl
Írta: Eleven Televízió   
2008. március 10. hétfő, 20:06
A március 9-ei népszavazás kapcsán a bükkábrányi-mezõkeresztesi rendõrõrs illetékességi területérõl nem érkezett lakossági jelzés rendzavarásról, bármilyen különleges eseményrõl-válaszolta kérdésünkre Bajnóczky Mátyás õrsparancsnok.
Egyéb rendõrségi ügyekkel kapcsolatban a beszámolt arról, hogy a népszavazás napján Mezõnagymihályon egy szabálytalanul közlekedõ kis sportmotort állítottak meg a járõrök.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Az adatok egyeztetése során kiderült, hogy az értékes kismotort Szegedrõl lopták el, így vizsgálat a továbbiakban az ottani kollégák bevonásával folyik.
-A napokban Borsodgeszt területére lakossági bejelentés alapján mentek ki a járõrök, ugyanis a település lakói egy rendszám nélküli autóra lettek figyelmesek. A kiérkezõ járõrök az autóban ülõket igazoltatták. A szomszédos településrõl a dombon „átruccanó” társaság ellen a rendszám levétele miatt indítanak eljárást.
-Sály településen a napokban egy családi ház melléképületébõl loptak el egy rézüstöt, amely ügyben -az értéket figyelembe véve- szabálysértés miatt indult meg a vizsgálat.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!