Előzetesben a mezőkövesdi gyűjtögető
Írta: Eleven Televízió   
2012. október 09. kedd, 09:31
Mintegy tíz millió forint értékű szerszámgépet gyűjtögetett össze az a mezőkövesdi férfi egy helyi cég telephelyéről, aki még az üzem biztonsági őrének segítségét is igénybe vette.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást egy 56 éves férfival szemben. A nyomozás adatai alapján a tettes a közelmúltban több alkalommal és különböző módszerekkel szerszámgépeket és egyéb alkatrészeket tulajdonított el egy mezőkövesdi üzem területéről. Előfordult olyan eset is, amikor a cég biztonsági őre segített kivinni és kocsiba tenni az alkalmatosságokat, akinek a személyi felelősségét szintén vizsgálja a rendőrség.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A mezőkövesdi elkövető a házkutatás során lefoglalt és megközelítőleg tíz millió forintot érő alkatrészekről védekezésként azt adta elő, hogy 36 év „gyűjtő munkájának” produktuma. Az ügyben beszerzett bizonyítékok ezt a verziót azonban megcáfolták. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!