Kivártak a rend őrei
Írta: Eleven Televízió   
2012. október 11. csütörtök, 07:42
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2012. október 9-én, kedden éjjel az egyik ingatlanhoz kaptak riasztást, miszerint éppen egy betörés van folyamatban.  A rendőrök nem egyenesen a célhoz mentek, hanem a feltételezett betörő eszén túljárva egy másik úton gyalogosan két irányból közelítettek, hátrahagyva a szolgálati gépjárművet.
A megfigyelt ingatlan udvaráról feszítés, fatörés és egyéb gyanús zajok szűrődtek ki. A két járőr figyelőállásban maradt, majd kisvártatva az udvarról lépéshangokat hallottak. Nem sokkal ezután megjelent egy férfi fekete nadrágban, pulóverben, fejmaszkban, cipőben és fehér kesztyűben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A tolvaj *A törvény nevében*!* felszólítást hallva, menekülőre fogta. Több utcán át való futást követően végül a rend őrei kerültek ki győztesen, akik beérve a menekülőt, elfogták és a szökés megakadályozása érdekében megbilincselték.  A 42 éves férfit mezőkövesdi a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette betöréses lopás miatt, illetve előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében az Ügyészség felé.

Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!