Testületi ülés Bükkábrányban
Helyi Hírek (2012.) - Bükkábrány
Írta: Eleven Televízió   
2012. október 16. kedd, 10:20
Bükkábrány község képviselő – testülete október 2-án tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen három napirend került megtárgyalásra. Első napirendben a közös önkormányzati hivatalhoz való csatlakozás megtárgyalására került sor. Hat település Bükkábrány központtal hozza létre a tervek szerint a közös hivatalt. Vatta, Kács, Borsodgeszt, Tibolddaróc, Sály és Bükkábrány hivatali teendőinek ellátására. A törvényi változások miatt erre mindenképp szükség volt. A tagok egyhangúlag támogatták a napirendet.
A második napirendben a közterületek és egyéb ingatlanok tisztán tartásáról alkottak rendeletet a jelenlévők. A magasabb szintű jogszabályok, valamint a Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól érkezett kérés teszi ezt szükségessé. Az új szabályozás a tűzgyújtásról, valamint a csapadékelvezető árkok tisztán tartásáról szól. A testületi – tagok egyhangún támogatták a rendelet megalkotását.
Indítványok, javaslatok között programajánlók hangoztak el, valamint Szalai Szabolcs polgármester beszámolója a két ülés között eltelt idő történéseiről, intézkedéseiről.
Ezután zárt ülésen segélyeket, kérelmeket tárgyalt a testület.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!