Mikulás Kupa Bükkábrányban
Helyi Hírek (2012.) - Bükkábrány
Írta: Eleven Televízió   
2012. december 19. szerda, 08:52
A Mátrai Erõmű szakszervezeti bizottsága december 8-én rendezte meg Bükkábrányban, a Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidő Központban a mára már hagyományosnak számító Mikulás Kupát. Az eseményre nem csak a környéken élő bányász dolgozók, és azok családtagjai látogattak ki, hanem szervezett, külön buszjárat érkezett Visontáról is. A hagyományos családi rendezvény vidám sorversennyel indult, ahol nem a győzelem sokkal, inkább a mozgás volt a lényeg.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követték a kispályás futball mérkőzések, ahol 8 csapat barátságos rangadója zajlott. A döntőben Daróc megverte a Big Ben fantázianevű csapatot, így ők lettek a torna győztesei.
Meghívott foglalkoztatók, pedagógusok segítségével, kézművesprogramok várták a gyermeket, ahol az adventi készülődés jegyében mézeskalácsot, csuhéj figurákat, ajtódíszt készíthettek a gyermekek három csoportban, forgószínpad szerűen, így mindenki kipróbálhatta az összes tevékenységet.
Délben lóháton érkezett Bükkábrányba a Mikulás és vele jöttek a Krampuszai is. A gyerekek a szép énekét csoki mikulással jutalmazta a nagyszakállú. A rendezvény közös ebéddel zárult.
 
December 9-én vasárnap az immár hagyományosnak számító mikulás délutánon vehettek rész a bányász dolgozók és gyermekeik. A szakszervezett által szervezett programra a bükkábrányi Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidőközpontban került sor. Minden gyermek megkapta mikuláscsomagját majd együtt varázsolt, énekelt a Miskolcról érkezett művészekkel, akik a „Micike és az Erdei Mikulás” című bábelőadást mutatták be a megjelent kicsiknek és nagyoknak.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!