Agydaganatban szenvedő kislány vár segítségre
Írta: Eleven Televízió   
2013. január 15. kedd, 17:46
A 13 éves Bonivárt Vivien füzesabonyi kislány súlyos betegségben szenved. Elmúlt év októberében diagnosztizáltak nála egy agresszív, az agytörzsön elhelyezkedő daganatot. A tumor több létfontosságú területet is érint, ezért a Debreceni Klinika orvosai, bár már két műtéti beavatkozást elvégeztek, egyelőre nem találnak megoldást a daganat eltávolítására. Most úgy tűnik, Magyarország más kórházában sem áll rendelkezésre olyan eszköz, amellyel a kényes beavatkozás elvégezhető lenne.
A család egyetlen reménye egy Hollandiában lévő klinika és az ottani agy-specialista professzor volt, aki egy különleges lézeres technikával megműtötte volna a kislányt és az utókezelést is az ott rendelkezésre álló terápiával elvégezte volna. Most azonban ez az egyetlen lehetőség is összedőlni látszik.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Vivien gyógykezelése, a rendszeres utazások, gyógyszerek, speciális diéta eddig is rendkívüli terhet rótt az őt és két kiskorú testvérét egyedül nevelő édesanyára. Bár helyben, a kislány volt iskolájában elindult egy összefogás, mindez kevésnek bizonyul. Aki akár egy csekély összeggel is segíteni tudja Vivien kezelését, túlélését és gyógyulását, az az alább olvasható bankszámlaszámon megteheti.
A családnak nem csak az anyagi segítség hozhat előrelépést, hanem olyan személyek javaslata, segítő jószándéka is, akik esetleges orvosi, klinikai kapcsolataik révén segítséget tudnak nyújtani a műtéti megoldásban.
Köszönjük a család nevében!

Bankszámla szám: Erste Bank: 11600006 – 00000000 – 57797632 (Bonivártné Tóth Noémi)

A család telefonos és email elérhetősége elkérhető televíziónk munkatársaitól.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com