Szezonnyitó - farsang a mezőnyárádi napköziben
Írta: Eleven Televízió   
2013. február 06. szerda, 21:02
A Szederkényi Anna Tagiskola két napközis csoportja számára február első napján rendezték a farsangi karnevált. Méltán kapta ezt a nevet a rendezvény, hiszen a sokszínű programok és a tanulók változatos jelmezei igazi karneváli hangulatot idézett.
A nagyok csoportjából az idén rendhagyó módon nem a lányok, hanem a fiúk készültek egy tánccal, ami aztán mindenki arcára mosolyt csalt. A lelkes készülődés nem maradt siker nélkül, hatalmas tapssal értékelték társaik ezt a produkciót. Őket a jelmezesek felvonulása követte. Sürögtek, forogtak a hercegnők, a tündérek, szörnyek, de még a szavanna állatai közül is érkeztek képviselők. A maskarák értékelése közben a farsanghoz hűen mókával, játékkal töltötték az időt a diákok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A délután folyamán egy kézműves foglalkozás keretében lehetőség nyílt farsangi álarcok készítésére, melyet tréfás vetélkedő követett, lufi fújó és egyéb ügyességi versennyel.
A vidámság zárásaként a szülők jóvoltából lehetőség nyílt a farsangi lakoma megrendezésére, melyen finom süteményeket és nyalánkságokat csemegézhettek a gyerekek.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com