Több mint 500 párt adott össze az elmúlt évtizedekben
Helyi Hírek (2013.) - Mezőkeresztes
Írta: Eleven Televízió   
2013. március 05. kedd, 16:09
Az önkormányzat vezetése és dolgozói együtt köszöntötték a házban immár 48 éve dolgozó Marika nénit e kerek évfordulón. Igazán nagy meglepetést szereztek ezzel neki, hiszen egyszercsak az összes dolgozó "betoppant" hozzá virággal és ajándékcsomaggal.
Több mint 500 házaspárt adott össze az elmúlt évtizedekben, egészen pontosan 1970-től Jersey Béláné a mezőkeresztesi hivatalban. A legfőbb tevékenysége az anyakönyvvezetés volt, amelyet ő maga a házon belül a legszebb hivatásnak nevez, de más szakterületeken is dolgozott időszakosan, így például szociális ügyeket intézett, gyámügyes is volt többek között. Azt mondja, mindig is szeretett az emberekkel foglalkozni, meghallgatni a problémáikat és persze
segíteni rajtuk, tanácsot adni.
Hirdetés_______________________________________________________________________

 
1965. március 1-én állt munkába és bár ezután többször lett volna lehetőségük, és el is gondolkoztak azon, hogy máshová költöznek, férjével együtt végül úgy döntöttek, hogy Mezőkeresztesen maradnak. Anyukaként 2 gyermekével 2-2 évet otthon töltött, de ezen kívűl összesen 44 évet dolgozott a tanácsházán, majd a rendszerváltás után a polgármesteri hivatalban.
Mintegy 9 éve nyugdíjas, de úgy gondolta, hogy - mivel a lehetőség adott volt - munkaviszonyban marad a hivatalban.
Mivel immár ténylegesen nyugdíjasként telnek majd napjai március végétől, sokat szeretne pihenni, kirándulni, de főként egészséget szeretne kérni a Jóistentől. Bár 4 unokája közül a legkisebb is már 12 éves, velük is sok időt szeretne tölteni.
Mindehhez mi is jó egészséget, kellemes nyugdíjaséveket kívánunk!

 

 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com