Baleset és meghiúsított lopás Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2008. március 29. szombat, 16:14
Szombat délben a 3-as számú fõúton, Bükkábrány belterületén, a futballpálya mellett történt az a baleset, amelynek "végeredményét" láthatják videónkon.
Pénteken kisebb rendõri üldözés után fogtak el két, feltehetõen lopási szándékkal "tevékenykedõ" személyt Bükkábrányban a rendõrök-tájékoztatta televíziónkat Bajnóczky Mátyás,a bükkábrányi rendõrõrs parancsnoka.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


A vétlen autós járt rosszul
A Jókai útra szeretett volna lekanyarodni az az autós, aki szabályosan behúzodott a középvonalhoz, míg a mögötte jövõk jobbról kerülték ki. Egy autós viszont nem jól mérte fel a közlekedési helyzetet, és hirtelen fékezésével a mögötte jövõ autókat is hirtelen megállásra késztette.Ezen autók egyike viszont már nem tudott volna megállni, ezért balra rántotta kormányt, ám szembõl egy Opel közlekedett Mezõkövesd irányába.
A balra kiugró autó meglökte a szembõl szabályosan közlekedõ autót, amely az út melletti villanyoszlopnak csapódott.
Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a két ütközõ jármûben anyagi kár keletkezett, fõleg az Opel jobb eleje bánta az oszloppal való kényszerû találkozást. Az érintettek a rendõrséget is a helyszínre hívták, a felelõsség tekintetében elmondható, hogy valószínûleg a nem megfelelõ követési távolságot választó autós okozta a balesetet.

Meghiúsított lopás
Az elmúlt napokban a bejelentést tevõ lakosnak feltûnt, hogy udvarán "átrendezõdnek" a dolgok. Az említett napon otthon tartózkodott, eközben lett figyelmes arra,hogy két személy bement a portára, és ott a fellelhetõ fémet, alumíniumot el kezdik összegyûjteni. A lakásból felhívta a rendõröket, akik eligazítása alapján a udvaron szorgosan tevékenykedõ egyéneket tetten érték.
A meglepett tolvajok futásnak eredtek, ám a rendõrök rövid üldõzés után elfogták, és õrizetbe vették õket.Az elfogott személyek ellen megindult a bûnügyi eljárás.
A bükkábrányi õrsparancsnok kiemelte, hogy az állampolgár megfelelõ módszert választott, ugyanis jelentõsen segítette a saját értékeinek védelmét, és a rendõrök munkáját az, hogy nem maga szállt szembe az elkövetõkkel, ami azért is fontos, mert nem lehet kiszámítani, hogyan reagálnak a rosszban sántíkáló egyének, hirtelen menekülés esetén pedig nehezebb az azonosításuk.
Egyúttal kéri a lakosságot, hogy értékeikre jobban vigyázzanak, és hasonló esetben kérjék a rendõrség segítségét. A bükkábrányi polgárõrség is fokozottan figyel településen élõk biztonsága érdekében.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!