Baltanyéllel elkövetett parkolási vita
Írta: Eleven Televízió   
2013. május 16. csütörtök, 10:38
Külső szemlélőként nézve egy könnyen megoldható parkolási vita odáig fajult, hogy az egyik fél végül baltanyéllel akarta megszüntetni a gondját, azaz a másik személyt. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást egy mezőkeresztesi férfival szemben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A rendőrség azonnal elfogta azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható egy 2103. május 14-én elkövetett bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás adatai alapján egy személygépkocsi le akart parkolni egy mezőkeresztesi áruház előtt, amikor is egy áruszállító jármű is megérkezett a bolt elé. A teherautó sofőrje intett a másik autósnak, picit álljon arrébb, hogy mindketten kényelmesen elférhessenek a placcon. A személygépkocsi sofőrje ennek eleget is tett, de az utasként vele utazó Á. Lászlót ez a procedúra annyira feldühítette, hogy az autóból kiszállva rögtön nekitámadt a teherautó sofőrjének.  A sértett bemenekült az áruházba, ahová követte az elkövető is. Ott a földre lökött 25 éves fiatalembert a 45 éves férfi egy felkapott baltanyéllel tovább ütlegelte, majd „dolga végeztével” elmenekült a helyszínről.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsének járőrei a bejelentést követően rögvest elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a mezőkeresztesi elkövetővel szemben.

Forrás: BAZ Megyei Rfk. Kommunikációs Iroda
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com