Idén hetedszer - Harmatcsepp Napok Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2013. május 22. szerda, 18:32
A hagyományokat követve ebben az évben is megrendezésre került a mezőkeresztesi Harmatcsepp Napköziotthonos Óvoda szervezésében a "Harmarcsepp Napok" elnevezésű rendezvény sorozat a helyi művelődési házban.
Május 16-án Czirják Károlyné intézmény vezető köszöntőjével indultak útjukra a programok. Ezt követően előbb a Szentistváni úti, majd a József Attila úti ovi apróságai szórakoztatták a résztvevőket vidám versekkel, majd Szuhánszki Mónika vezetésével a nagycsoportosok táncos előadása következett. A legkisebbeknek, vagyis a kiscsoportosokanak különösen jelentős volt ez a nap. Megkapták ugyanis az óvoda emblémájával ellátott Harmatcsepp-jelvényt, az intézményhez tartozásuk jelképét.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A napi eseményeket a Diridongó együttes interaktív gyermekműsora zárta, ahol a gyerekek az mellett, hogy részt vállalhattak az előadásban, sok mindent megtudhattak a zöldségekről, gyümölcsökről, egészséges táplálkozásról is.
A rendezvény második napján már nagyobb volt a résztvevők létszáma, hiszen a többi tagintézményből is érkeztek résztvevők. A délig tartó programot a mezőnyárádi, sályi, vattai és természetesen a helyi gyerekek verses, zenés műsora alkotta. Ennek befejeztével pedig minden résztvevő csoport egy-egy emléklappal, játékkal és szigorúan az ebéd után elfogyasztandó csokival lett gazdagabb. Záróakkordként közös énekléssel búcsúztak egymástól a gyerekek és pedagógusok.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com