Finom Falatok-különkiadás a Tardi Hurkafesztiválról (2008.)
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 05. péntek, 10:24
Egy hideg,de napsütéses februári reggelen ismét Tardon kezdődött a nap a Finom Falatok stábja számára. Itt rendezték meg ugyanis a III.Tardi Hurkafesztivált és kísérőrendezvényeit,azaz az Első Magyar Szalonna Fesztivált,amely egyben verseny is volt, szintén a rendezvény része volt, valamint versenyeztek a forralt bort készítők,és várták a finomabbnál finomabb savanyúságokat is a szervezők,így négy versenyszámban hirdetett eredményt koraeste a zsűri.
A rekordokkal sem maradtak adósak az idén a szervezők: egy két négyzetméteres szalonnát készített el a Vér-család, valamint egy különleges, kisvonatot mintázó sütővel elkészítették a világ leghosszabb egybesütött hurkáját is.
A hurkakészítők-köztük az Eleven Televízió csapata a Finom Falatok stábjával - 32 csapatban kilencven féle hurkát készítettek el,amelyet szép körítéssel tálalva tettek a zsűri asztalára. Közben az udvaron egyre gyűltek a kíváncsiskodók, de bent sem volt panasz a hangulatra. Mindezekről szól tehát a Finom Falatok különkiadása. Jó szórakozást!
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!