Tervek szerint halad a Béke út felújítása
Írta: Eleven Televízió   
2013. június 24. hétfő, 01:00
Mint már arról korábban beszámoltunk elkezdődött a Béke út teljes felújítása. A munkálatok a tervek szerint haladnak és várhatóan befejeződik a kitűzött augusztus 15-ei határidőig. Jelenleg párhuzamosan zajlik az árkok rendbetétele, a betonelemek elhelyezése az árkokban. Mindezek mellett, hogy a lakosság is tudja használni gépkocsiját az elkészült ároknál folyamatosan történik a kocsibeállók betonozása is. Emellett e fenti összekötő út felújítása is folyamatosan zajlik. Ez a kőzúzalékos út egy tükör kiásása és a megfelelő méretű zúzott kő lerakása után a héten válik majd járhatóvá és egészen a Béke út végéig fog tartani. A kerülőút így már teljes egészében lehetővé teszi, hogy az itt lakók a a munkálatok alatt is megközelíthessék házaikat. A felújítás következő állomása az másik oldali árkok rendbetétele, a bekötőutak árokrendszerének bekötése az újonnan kialakított elfolyókba, valamint az utak szélesítése, és az Alkotmány út útburkolatának felújítása.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Nemcsak a Béke úton zajlanak munkálatok, hanem elkészültek a Mátyás Király úti buszmegállók is. Még a Miskolc felőli oldalon az aszfaltozás van hátra, de egy pár napon belül az is elkészül.
Hasonlóképpen áll a Sályi és Béke utat összekötő kishíd felújítása is. Itt már elkészültek a támfalak és pillérek, már csak maga a hídszerkezet ráemelése várat magára, ami a tervek szerint a héten fog megtörténni.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com