Benzingőz és kétkerék - Motorostalálkozó Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2013. augusztus 29. csütörtök, 09:10
Szeptember 6-a és 8-a között benzingőztől és motorbőgéstől lesz hangos Mezőkeresztes város, hiszen ekkor kerül megrendezésre első alkalommal a Szeptemberi Járművarázs elnevezésű programsorozat, illetve az I. Mezőkeresztesi Motoros Találkozó.
A program pénteken indul egy motoros felvonulással a városban, majd fél 9-kor az Időgép élő koncertjére várnak mindenkit a Mezőkeresztesi Csónakázótó és Szabadidőparkba.
Szombaton 10 órától a Dózsa György úti Presszó előtt motoros bemutatók, ügyességi versenyek, Street Fighter Show, biciklis és kismotoros ügyességi játékok, gyermekfoglalkozások, egészségsátor és ingyenes szűrővizsgálatok várnak a kilátogatókra.
Délután 2 órára érkeznek a veterán motorok, majd folytatódnak a programok. Interaktív gyermekműsor, aszfaltrajzverseny, operett és könnyűzenei műsorok és végén utcabál zárja napot.
Eközben a csónakázótónál 18 órától elkezdődnek a különféle rockzenei koncertek, amelynek csúcspontja a 30 éves fennállását ünneplő Pokolgép zenekar koncertje lesz. Az estét tűzijáték zárja.
Vasárnap bolhapiac várja a piactérre kilátogatókat, ahol az alkatrésztől a ruhaneműig szinte mindent meg lehet majd találni.
A háromnapos rendezvény
díszvendége Koncz Gábor Kossuth-, és Jászai Mari díjas színművész lesz.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Nagyításhozz kattintson a képre!
 
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com