Vatta - Mezőkeresztes bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 03. kedd, 08:40
Mezőkeresztes felnőtt csapata 2013. szeptember 1-én, vasárnap idegenben lépett pályára, Vatta együttese látta őket vendégül. A Vatta-Mezőkeresztes felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés 16 óra 30 perckor vette kezdetét.
Az első félidőben a két csapat felváltva alakított ki helyzeteket, azonban a vezetést jelentő találatot nem sikerült megszerezniük.
Az első félidő végén, már a 45. percben sikerült a keresztesieknek megszerezniük az első gólt a mérkőzésen, Budai Norbert talált be a vattai kapuba, így egy gólos előnyre tettek szert a keresztesiek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 55. percben a játékvezető Vasas Tamásnak mutatott fel sárga, majd piros lapot, hiszen a játékos durván reklamálta a játékvezető döntését, így idő előtt az öltözőbe küldte őt.
A 61. percben a keresztesiek előnye kétgólosra nőtt, Visegrádi Dániel találata révén 0-2-re változott a találkozó állása.
A 62. percben a keresztesiek elkönyvelhették 3. találatukat is: Tarnóczi András szerzett gólt csapatának, így 0-3-ra módosult a mérkőzés eredménye.
A 64. percben Konczvald István szabálytalan megmozdulását figyelmeztette sárga lappal a bíró.
A 90 perc alatt a vattai csapatnak nem sikerült egyetlen egyszer sem betalálni a keresztesiek kapujába, így a Vatta- Mezőkeresztes felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye 0-3 lett.
 
 
 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com