Lezajlott a 63. Bányásznap
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 03. kedd, 08:59
Augusztus 31-én került megrendezésre Bükkábrányban a 63. Bányásznap.
Bár a közönséget, főleg pedig a gyerekeket, már délelőtt is a sportpályára várták a rendezők, a színpadi műsorok legjava 14 órakor kezdődött.
Először is a legkisebbek megtudhatták mi minden fér bele egy Helikofferbe, legalábbis egy zenés gyermekműsor keretein belül. Ezt követően a magyar nóta kedvelőit szórakoztatta Újvári Mónika.
A délután további részében kisebb megszakításokkal koncertek követték egymást. Előbb a Balkán Fanatik együttes, majd pedig a Rock by Joe zenekar igyekezett fokozni a hangulatot és a dobhártyákra nehezedő nyomást.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
17 óra 30-kor némi műfaj váltás következett: Cselepák Balázs és Kriston Milán a rock and roll korszakot és napjaink zenéjét ötvözték mintegy egy órás előadásukban. Leginkább az urak érdeklődésére volt kirívó hatással Bíró Mónika hastánc bemutatója, Majd pedig Tóth Gabi lépett színpadra egy újabb egy órás koncerttel megmozgatva a rajongókat. Őt, mintegy lazításként, a Holdviola együttes ifjú tagja, Bognár Lili Janka követte domaházi és gyimesi dalokból összeállított népdalcsokorral.
Az est fő szenzációja Horváth Charlie koncertje volt, aki az Abrakazabra zenekar kíséretben hatalmas tömeget vonzott a színpad elé.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com