Vége a motoros találkozónak Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 09. hétfő, 16:44
A motorzúgástól hangos Mezőkeresztes a hétfői napra elcsendesült, hiszen véget ért a 3 napos motorostalálkozó. A rendezvénysorozat alatt minden látogató megtalálhatta a kedvére való látványosságot.
Már a pénteki napon elkezdődött a program, hiszen 5 órától motoros felvonulás indult a csónakázó tótól, fél 7-től pedig Street Fighter Show – azaz motoros akrobata bemutató kezdődött a Táncsics utcán. Közben a csónakázó tónál elkezdődtek a rockzenei koncertek, többek között a sokakat vonzó Időgép zenekar élő koncertje is.
A szombati napon reggeltől éjszakába menőig folytak a programok. 10 órától egy motoros felvonulással indult a nap, majd ismét egy motoros akrobata bemutatóra került sor. 1 órától a kerékpárosok vették át a főszerepet, hiszen egy triál show-t, kerékpáros akrobata bemutatót láthatott a közönség.
Majd jó ebédhez szól a nóta – Vitéz Bacsi József zenélt a színpadon. Közben ügyességi és akadályverseny, családi kresz vetélkedő, aszfaltrajzverseny várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután 2 órától közel szász veteránjármű érkezett a főutcára, ahol egy kis játékos feladat is várt a résztvevőkre.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
3 órától Koncz Gábor közönségtalálkozójára várták az érdeklődőket a művelődési házba, majd elkezdődtek a színpadi műsorok. Elsőként interaktív gyerekműsor, majd operett műsor szórakoztatta a kilátogató vendégeket. 6 órától felcsendültek a 60-70-80-as évek slágerei Zsuszi és Gabi előadásában. Este 7 órától a Mezőcsáti Népi Együttes táncháza majd egy órával később a Horizont zenekar közreműködésével az utcabál zárta a napot.
Mindeközben a csónakázótónál elkezdődtek rockzenei koncertek. Este 10 órakor kezdett a sokakat vonzó Pokolgép zenekar, akik most ünnepelték fennállásuk 30. születésnapját. A koncert után tűzijáték következett, majd folytatódott a hajnalig tartó zenei fesztivál. Az utolsó napon bolhapiac és alkatrészbörze várta a vásárolni vágyókat a város piacterén.
 
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com