Mezőkeresztes - Mezőnagymihály bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 10. kedd, 13:56
Mezőkeresztes felnőtt csapata 2013. szeptember 7-én, szombaton hazai pályán látta vendégül Mezőnagymihály együttesét. A Mezőkeresztes - Mezőnagymihály találkozó 16 óra 30 perckor vette kezdetét.
A 16. percben a mezőnagymihályiak máris megszerezték a vezetést, Kun Bertalan talált be a keresztesi kapuba, így egy gólos előnyre tettek szert.
A 25. percben kétgólosra nőtt a két csapat közötti különbség, Németh Szabolcs találata révén 0-2-re változott a találkozó állása.
A 35. percben vette elő a bíró a mérkőzésen először a
sárga lapot és felmutatta Papp Gergelynek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidőben hiába próbálkoztak a keresztesiek, nem találtak be az ellenfelük kapujába, így a 2. félidőt 0-2-es állás mellett kezdhették meg.
A 60. percben Szarvas Levente könyvelhetett el egy sárga lapot szabálytalanságáért, majd pár perccel később a 63. percben Nagy Márk szabálytalan megmozdulását is sárga lappal figyelmeztette a bíró.
A 77. percben Lakatos Gergő gólja révén megszületett a nagymihályi együttes harmadik találata is, így 0-3 lett az eredmény.
A 80. percben Hargitai Ádám részesült sárga lapos bírói figyelmeztetésben, majd a 83. percben Visegrádi Dánielnek is felmutatott még egy sárga lapot a játékvezető.
A 88. percben ismét tovább nőtt a nagymihályi gólok száma, ezúttal Nagy Márk talált be a keresztesi hálóba, így 0-4-re változott a mérkőzés állása.
Az első játékrészhez hasonlóan, a második félidőben sem sikerült a mezőkeresztesieknek találatot elkönyvelnie, így a Mezőkeresztes-Mezőnagymihály felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye 0-4 lett.
 
 
 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com