Az ábrányi gyerekeknél is járt a Mikulás
Írta: Eleven Televízió   
2013. december 09. hétfő, 09:48
Bükkábrányba is ellátogatott a Mikulás december 5-én és 6 -án. Csütörtökön az Arany János Általános Iskolában a felsősöket Mikulás disco várta. A szülők segítségével szendvicsek készültek, a zenét pedig Dj Mano szolgáltatta. Péntek reggel a pedagógusok és a szülői munkaközösség tagjai előadásában egy rövid színdarabot tekinthettek meg a gyermekek, ahol a Mikulás kabátját keresték az erdei állatok.
Délelőtt az alsó tagozatosokhoz érkezett a nagyszakállú a tornaterembe, hogy a jók megkaphassák csomagjukat, a rosszak pedig a virgácsot. A műsorról az első osztályosok gondoskodtak. Az ajándékok kiosztása közben pedig a jóságos Mikulás minden gyermektől megkérdezte, hogy hogyan viselkedett a 2013. évben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
December 6-án a bükkábrányi óvoda gyermekeit is meglátogatta a messziföldről érkezett Mikulás. Elsőként a Zenebona Társulat két zenebohóca, Sanyi bohóc és Cini bohóc szórakoztatta a gyerekeket és a megjelent szülőket. Az előadás témája mi is lehetett volna mint a Télapó várása, a cipők és kiscsizmák kipucolása. A műsor végén megérkezett a várvavárt nagyszakállú, akit minden óvodáscsoport megajándékozott egy-egy énekkel. A gyermekeknek és az óvoda dolgozóinak kiosztásra kerültek a mikuláscsomagok, ezenfelül a csoportok is egy-egy zsák ajándékkal gazdagodtak.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com