A Mezőkeresztesi SE felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2013. december 10. kedd, 10:59
Véget ért a bajnokság őszi szezonja a megyei II. osztály közép csoportjában szereplő Mezőkeresztes felnőtt együttese számára. Most a lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
Ősszel az első fordulóban, a mezőkeresztesiek augusztus 18-án idegenben mérkőztek meg Mezőcsát együttesével, akiktől 2-1-es vereséget szenvedtek el. A keresztesi gólt Makó István szerezte.

Augusztus 25-én első hazai mérkőzésüket játszották a keresztesiek, Emőd együttesét fogadták. A mérkőzés 1-0-ás gólarányú vereséggel ért véget.

Szeptember 1-jén került sor a Vatta-Mezőkeresztes találkozóra. A mérkőzés 3-0-ás vendég-győzelemmel ért véget. A gólszerzők Budai Norbert, Visegrádi Dániel és Tarnóczi András voltak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Szeptember 7-én a keresztesiek hazai környezetben látták vendégül Mezőnagymihály csapatát, akiktől 4-0 arányban kaptak ki.

Szeptember 14-én Szentistván otthonába utaztak a mezőkeresztesiek, ahol 3-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

Szeptember 21-én a keresztesiek hazai pályán látták vendégül Bükkzsérc együttesét. A találkozó 4-0-ás gólarányú bükkzsérci győzelemmel ért véget.

Szeptember 28-án Mezőkeresztes felnőtt csapata Szirmabesenyő otthonába utazott, ahol 3-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

Október 5-én a soron következő bajnoki fordulóban a keresztesiek Tiszakeszi otthonába látogattak. A mérkőzésen 3-0-ás Tiszakeszi győzelem született.

Október 12-én került sor a Mályi-Mezőkeresztes találkozóra. A mezőkeresztesiek Mályi otthonában 1-0-ás vereséget szenvedtek el.

Október 19-én Aszalóra utaztak a mezőkeresztesiek. A találkozón nem bírt egymással a két csapat, 0-0-ás döntetlennel ért véget.

Október 24-én Sajósenyére utazott Mezőkeresztes felnőtt csapata. A találkozón végre keresztesi győzelem született, 4-1 arányban nyertek. A gólszerzők Zelei Bence, Tarnóczi András, Makó István és Mészáros Barnabás voltak.

November 2-én került sor a Harsány-Mezőkeresztes találkozóra. A mérkőzést a harsányiak 3-2 arányban nyerték meg. A keresztesi gólokat Hargitai Ádám és Visegrádi Dániel szerezték.

A keresztesiek november 9-én hazai környezetben fogadták Nyékládháza csapatát. A keresztesiek 2-1 arányban kaptak ki. A keresztesi gólszerző Tarnóczi András volt.

Az utolsó idegenbeli mérkőzésüket a keresztesiek Sajóvámos együttesével játszották november 17-én. A mérkőzésen 1-0 arányban kaptak ki.

Az utolsó őszi fordulóban a mezőkeresztesiek november 23-án Sajószöged csapata ellen mérkőztek meg hazai pályán, akiket Hargitai Ádám találata révén 1-0 arányban győztek le.

Mezőkeresztes felnőtt csapata tehát az ősszel lejátszott 15 mérkőzésből 3 győzelmet, 1 döntet-lent és 11 vereséget tudhat maga mögött.
A három győzelem közül mindhármat idegenben értek el. Az egy döntetlen hazai pályán született, míg a 11 vereség közül hatot hazai pályán, ötöt pedig idegenben szenvedtek el.
Ezzel a mérleggel pedig a tabellán a 15. helyen állnak és 10 pont birtokában várhatják a tavaszi folytatást.

MAGYAR KUPA

A keresztesiek a Magyar Kupa sorozat első fordulójában Tiszapalkonya ellen mérkőztek meg szeptember 18-án. A találkozót a keresztesiek Budai Norbert, Visegrádi Dániel, Zelei Bence 2-2 találata, továbbá Rádai Ádám 1 gólja révén 7-1 arányban nyerték meg és jutottak tovább.
A 2. Magyar Kupa-fordulóban október 9-én Bogács ellen mérkőztek meg, akiktől 3-0 arányban kaptak ki, azonban a bogácsiak jogosulatlanul szerepeltettek egy játékost, így a keresztesiek óvást nyújtottak be és ők kapták meg a 3 pontot.
A 3. fordulóban a keresztesiek november 30-án Bőcs ellen játszottak, akiktől 6-1 arányban kaptak ki. A keresztesi gólszerző Hargitai Ádám volt.
A keresztesiek három forduló után ezzel a vereséggel elbúcsúztak a Magyar Kupától.

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com