Mikulás délután a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2013. december 11. szerda, 17:49

Az alsósokhoz és a felsősökhöz is eljött a Mikulás a mezőnyárádi iskolában. December 6-án az alsó tagozat számára 14 órától kezdődött a program, elsőként vetélkedőkön vehettek részt a gyerekek. A csapatok 8 állomáson tudásukat és ügyességüket is megmutathatták. A pontok összesítése után mindenki kapott egy kis apróságot. Majd közös éneklés következett, mialatt a messzi földről érkező Mikulás is betoppant.
Juhász Áron és Juhász Zsolt trombitán fújta el a Télapó itt van…, Sümegi Soma pedig gitáron játszotta el a Hull a pelyhes fehér hó… kezdetű dalt, amit a 2.osztály és a többi gyermek énekével kísért.
Az énekek után, a Télapó bácsi ügyes kis manócskái segítségével minden tanulónak átadta a csomagját és mindenkihez volt néhány kedves szava.
Fél 5 után a felsős diákok is játékos vetélkedővel kezdték el a Mikulás ünnepséget, melyen volt totó, keresztrejtvény, képkirakó, labirintus, hibakereső és rajzolási feladat, majd hamarosan  discoval folytatódott a délután, ahol egészen este 8 óráig táncolhattak a diákok.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com