Borosi L. Emléktorna - előselejtező - Mezőnyárádi SE mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2014. január 27. hétfő, 08:17
alt
2014. január 18-án került sor a 2014. évi dr. Borosi László Teremlabdarúgó Torna előselejtezőjére. A megyei III. osztályban szereplő Bükkábrányi Bányász és Mezőnyárád csapatai is részt vettek a Miskolci Egyetemi Sportcsarnokban rendezett tornán további négy csapat: Tiszabábolna, Sály, Cserépfalu és Mezőcsát együtteseivel mérkőztek meg 2x12 perces játékidőkben.
Videónkban a mezőnyárádiak mérkőzéseiről készült összefoglalót tekinthetik meg.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 


Az első fordulóban a nyárádiak Tiszabábolna együttese ellen léptek pályára 9 óra 30 perckor, akiktől 2-1-es vereséget szenvedtek el.
A 2. fordulóban, 11 órakor került sor a Mezőnyárád-Cserépfalu mérkőzésre. A mezőnyárádi csapat kétszer vezetett egy góllal a mérkőzésen, azonban a cserépfalusiaknak mind a kétszer sikerült egyenlíteni, majd 2-2-es állásnál Cserépfalu együttese szerzett előnyt és vette át a vezetést. A nyárádiaknak azonban sikerült kiegyenlíteniük, így 3-3 lett a találkozó állása, amely a végeredmény is lett.
A 3. fordulóban 13 órától mérkőzött meg Mezőnyárád és Mezőcsát együttese a 2x12 perces játékidőben. A mérkőzésen nem bírt egymással a két csapat, nem szerzett egyik együttes sem találatot, így a találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.
A 4. fordulóban egymás ellen játszott Mezőnyárád és Bükkábrány csapata. A mérkőzés 14 órakor vette kezdetét. A találkozón a bükkábrányiak bizonyultak jobbnak, hiszen a nyárádiakat 5-0 arányban győzték le.
Az utolsó 5. fordulóban Sály csapata ellen mérkőztek meg a nyárádiak 15 órától, akiktől 5-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.
A Mezőnyárádi SE mérlege tehát a dr. Borosi László Teremlabdarúgó Torna előselejtezőjében 2 döntetlen és 3 vereség lett, amely kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.
A
tornát Tiszabábolna csapata nyerte meg és jutott tovább.
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com