Borosi Tereml. Emlékt. selejtező - Mezőkeresztesi SE mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2014. február 11. kedd, 08:24
alt

A Dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna mezőkövesdi selejtezője február 2-án került megrendezésre, amelyen a mezőkeresztesi csapat Mezőnagymihállyal, Bükkzsérccel, Harsánnyal és Mezőkövesdi U21-es csapatával mérkőzött meg 2 x 15 perces játékidőkben.
A mezőkeresztesiek 10 órától a Mezőkövesd U21-es csapata ellen mérkőztek meg az első mérkőzésükön. A találkozón a kövesdiek kétgólos vezetését követően a keresztesieknek sikerült kiegyenlíteniük, majd újabb kövesdi vezetést követően a keresztesiek újra egyenlíteni tudtak, így 4-4-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. Az ezt követő büntetőrúgások során a kövesdiek háromszor, a keresztesiek egyszer sem találtak be, így a mérkőzést a kövesdiek nyerték meg.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A keresztesiek második mérkőzésüket Harsány együttesével játszották 11 óra 30 perctől. A keresztesieknek ezen a találkozón sem sikerült nyerniük, hiába szereztek két találatot, a harsányiak háromszor találtak be a keresztesi kapuba, így a végeredmény 3-2 lett Harsány javára.
A harmadik mezőkeresztesi találkozó 13 óra 45 perckor vette kezdetét, amelyen Mezőnagymihály csapata ellen mérkőztek meg. A mezőkeresztesieknek ezen a találkozón sem sikerült győzelmet elérni, a mezőnagymihályiak 5-2 arányban győzték le őket.
15 óra 15 perckor kezdődött el a Bükkzsérc-Mezőkeresztes találkozó, amely a keresztesiek utolsó mérkőzése volt. A bükkzsérciek ezt a találkozót is megnyerték, 9-2 arányban diadalmaskodtak a keresztesiek felett.
A Dr. Borosi László teremlabdarúgó-emléktorna mezőkövesdi selejtezőjében Mezőkeresztes csapatának tehát a lejátszott négy mérkőzésből egyetlen egyet sem sikerült megnyerniük, így az utolsó helyen végeztek, míg négy győzelemmel az első helyen végzett és továbbjutott Bükkzsérc csapata.


 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com