Sátoraljaújhely - Bükkábrány bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. május 06. kedd, 07:59
2014. május 3-án, szombaton a Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata idegen környezetben lépett pályára. Ezúttal Sátoraljaújhely együttese látta őket vendégül. A Sátoraljaújhely –Bükkábrány felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés 17 órakor vette kezdetét.
A mérkőzésen a két csapatnak egymáson kívül az erős, olykor orkán erejű széllel is meg kellett küzdeniük, az első játékrészben sok említésre méltó helyzetet nem sikerült kialakítaniuk, a küzdelem leginkább a középpályán folyt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 37. percben a bükkábrányiaknak sikerült megszerezniük a vezetést, Baranyi Péter talált be a sátoraljaújhelyi kapujába, így egy gólos előnyre tettek szert.
A 42. percben vette elő a bíró a mérkőzésen először a sárga lapot és mutatta fel Tóth Péternek szabálytalan megmozdulását követően.
Az első játékrészben az újhelyiek próbálkozásai a gólszerzésre és egyenlítésre nem jártak eredménnyel, így az első félidőnek 1-0-ás bükkábrányi vezetés mellett vetett véget a játékvezető.
A 2. játékrészben a hazai együttes megtett mindent az egyenlítés érdekében, amely a 64. percben sikerült is nekik, Juhász Tamás talált be az ábrányiak kapujába, így 1-1-re változott a találkozó állása.
A 66. percben Fodor József sípszó előtti labdaelrúgását figyelmeztette sárga lappal a játékvezető.
A 71. percben Szabó Zsolt állította meg szabálytalanul ellenfelét, így ő is sárga lapos figyelmeztetésben részesült, majd a 73. percben az újhelyi Markovics Bertalan is sárga lapot kapott.
A 77. percben a bükkábrányiak ismét megszerezték a vezetést, Szeberin Patrik találta révén 1-2-re változott a találkozó állása.
A 92. percben Szeberin Patriknak sikerült ismét megrezegtetni a sátoraljaújhelyiek hálóját, így 1-3-re változott a találkozó állása, és ez maradt a végeredmény is.
 

 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com