Bükkábrány - Tiszalúc bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 10. kedd, 06:54
2014. június 7-én, szombaton a bajnokság utolsó fordulójában a Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata hazai környezetben lépett pályára. Ezúttal Tiszalúc együttesét fogadták a Szép Pál Sporttelepen. A találkozó 17 órakor vette kezdetét.
Az első félidőben a két együttes felváltva alakított ki helyzetet, azonban a vezetést jelentő találatot nem sikerült egyik együttesnek sem megszereznie.
A 43. percben nyúlt először a játékvezető a zsebébe és egyből a piros lapot vette elő és felmutatta Szeberin Patriknak, így a bükkábrányiak az első félidő végén 10 főre fogyatkoztak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 2.félidőben, az 58. percben született meg a mérkőzésen az első találat, a lúciak szereztek vezetést Vadász Elek gólja révén.
A 61. percben a bükkábrányiaknak sikerült kiegyenlíteniük, Kerényi Márk talált be a vendégek kapujába, így 1-1 lett az állás.
A 63. percben Végső Csaba szabálytalan megmozdulását figyelmeztette sárga lappal a játékvezető.
A 67. percben a lúciak újabb találatot könyvelhettek el, ismét Vadász Elek volt eredményes, így 1-2-re változott a mérkőzés eredménye.
Az emberhátrányban játszó bükkábrányiaknak azonban a 81. percben sikerült ismét kiegyenlíteniük, ismét Kerényi Márk volt eredményes, így 2-2 lett az állás.
A 89. percben Macsó Szilárd szabálytalanságát figyelmeztette sárga lappal a bíró, majd a 91. percben még Pecsenye Krisztián szabálytalanságát is sárga lappal jutalmazta a játékvezető.
A Bükkábrány-Tiszalúc felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye 2-2 lett.
 

 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com