A Bükkábrányi SC felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 17. kedd, 06:55
Véget ért a bajnokság a megyei I. osztályban szereplő Bükkábrányi Sport Club felnőtt együttese számára.
A tavaszi első fordulóban a bükkábrányiak március 2-án idegenben mérkőztek meg Edelény együttesével, akiket Szeberin Patrik, Banu Attila és Szabó Zsolt találatai révén 3-2 arányban győztek le.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Március 8-án első hazai mérkőzésüket játszották az ábrányiak, Tállya csapata érkezett Bükkábrányba. A találkozó 5-3-as bükkábrányi győzelemmel ért véget. Szeberin Patrik kétszer, míg Tóth Tamás, Somogyi Szabolcs és Kerényi Márk egyszer-egyszer talált be a vendégek kapujába, akiktől 5-0 arányban kaptak ki.
Március 16-án került sor az Ózd- Bükkábrány találkozóra. A találkozót a bükkábrányiak Szeberin Patrik három, valamint Fazekas Péter egy találata révén 4-0 arányban nyertek.
Március 22-én Bogács ellen mérkőztek meg a bükkábrányiak hazai környezetben, akiktől 1-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.
Március 30-án a bükkábrányiak a MVSC együttesével játszottak idegenben. A találkozót a miskolciak 3-1 arányban nyerték meg, az egyetlen ábrányi gólt Kerényi Márk szerezte.
Április 5-én a BSC felnőtt csapata Felsőzsolca ellen lépett pályára a Szép Pál Sporttelepen. A bükkábrányiak Kerényi Márk két és Baranyi Péter egy találata révén 3-1 arányban nyertek.
Április 13-án Karcsa otthonába utaztak az ábrányiak a soron következő bajnoki fordulóban. A találkozó végeredménye 5-0-ás bükkábrányi győzelem lett. Az ábrányi gólszerzők Szeberin Patrik és Somogyi Szabolcs voltak, akik közül Szeberin Patrik négyszer talált be az ellenfél kapujába.
Április 19-én került sor a Mád-Bükkábrány megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzésre. A mérkőzés 2-1-es gólarányú ábrányi győzelemmel ért véget, az ábrányi gólszerzők Kerényi Márk és Somogyi Szabolcs voltak.
Április 26-án a bükkábrányiak Bőcs együttesét fogadták. A találkozót Kerényi Márk találata révén 1-0 arányban nyerték meg.
Május 3-án az ábrányiakat a Sátoraljaújhely csapata látta vendégül. A találkozót a bükkábrányiak 3-1 arányban nyerték meg. A gólszerzők Szeberin Patrik és Baranyi Péter voltak.
Május 10-én Encs csapata érkezett a bükkábrányi sportpályára. A találkozó 5-0-ás bükkábrányi győzelemmel ért véget. A győzelemhez Kerényi Márk két, míg Szeberin Patrik, Szabó Zsolt és Balázs Ádám egy-egy góllal járult hozzá.
Május 17-én került sor a Szikszó-Tomor-Lak-BSC bajnoki labdarúgó mérkőzésre, amely találkozón az ábrányiak 1-0 arányban kaptak ki.
Május 24-én Sajóbábony csapatát fogadták a bükkábrányiak, a találkozó 2-1-es vendég győzelmet hozott, a bükkábrányi gólszerző Kovács Ádám volt.
Az utolsó idegenbeli mérkőzésüket az ábrányiak Onga együttesével játszották május 31-én. A találkozón az ongaiak 1-0 arányban nyertek.
A bajnokság utolsó fordulójában a bükkábrányiak június 7-én Tiszalúc ellen mérkőztek meg. A találkozón nem bírt egymással a két együttes, 2-2-es gólarányú döntetlennel ért véget a meccs. Mindkét ábrányi gólt Kerényi Márk szerezte.
 
A Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata tehát az ősszel lejátszott 15 mérkőzésből tíz győzelmet, egy döntetlent és négy vereséget tudhat maga mögött.
A 10 győzelem közül négyet láthatott a hazai közönség, míg hatot idegenben értek el. Az egy döntetlennel végződő találkozó hazai pályán született, míg a négy vereség közül kettőt hazai pályán, kettőt idegenben szenvedték el.
Ezzel a mérleggel és az őszi eredménnyel együttesen a tabellán a 6. helyen végeztek.
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com