Bohócok és vidámság az Alapítványi Játszó-Téren
Írta: Eleven Televízió   
2014. augusztus 05. kedd, 15:25
 

Újra szerda, újra Alapítványi Játszó-Tér: július 30-án második alkalommal várta az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány a bükkábrányi gyerekeket és szülőket a település főterére egy vidám, közös együttlétre.
Az elmúlt heti játékkavalkád és a jókedv most is megvolt, először azonban Pepe bohóc és családjának produkciója szórakoztatta és mozgatta meg a gyerekeket és szüleiket.
Közben cukorkával és apró ajándékokkal, illetve lufifigurákkal jutalmazták az ügyes gyerekeket, sőt, egy hátizsák is gazdára talált műsoruk végén.
Ezalatt a hivatal előtti tér és a játszótér is megtelt: lehetőség volt csocsózni, ismét felállították a trambulint és mászókázhattak is a kicsik.
A nyári szünidőben szerdánként tartott program tovább folytatódik, így garantált a közösen eltöltött vidám koraeste, és miközben a gyerekek játszanak, a szülők és nagyszülők is együtt tölthetik idejüket, akár baráti társasággal együtt.
Augusztus 6-án tehát újra Alapítványi Játszó-Tér, ekkor bohóc-csúszda légvárral is kedveskednek a kisebbeknek, de lehet gólyalábon járni, és a trambulinon ugrálni.
Augusztus 13-án pedig az idei záró napot tartják, ekkor egy mobil játszóház is érkezik a főtérre.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com