Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a Kurmai és Társa Kft-nél
Írta: Eleven Televízió   
2014. július 30. szerda, 19:39

A Kurmai és Társa Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv, Észak Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” tárgyú pályázati felhívásra. A cég infrastrukturális fejlesztésével és új munkahelyek teremtésével hozzájárul a kistérség felzárkózásának ösztönzéséhez.
A Kurmai és Társa Kft. az észak-magyarországi régió egyik meghatározó kommunális vállalkozása. Az 1993-as megalakulása óta töretlen fejlődési pályát futott be, szolgáltatási területeit pedig folyamatosan bővíti. A csatornatisztítás és szennyvízszállítás valamennyi területét felölelő komplex kommunális szolgáltatásokkal képes ügyfelei rendelkezésére állni. Jelenleg, működési feltételeit a Felsőzsolca, Bólyai u. 045/2 hrsz. található telephelyén teremti meg.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A projekt keretében a telephelyen (Felsőzsolca, Bólyai u. 045/2 hrsz) található épületek energetikai korszerűsítése, felújítása, infrastrukturális fejlesztése, eszközbeszerzése, valamint egy új, acélszerkezetű mosó csarnokkal történő bővítése történik meg. Az új 84,92 m2-es mosó csarnok kialakítása, elősegíti a cég korszerűbb, energiatakarékosabb, hatékonyabb és kulturáltabb környezetben történő munkavégzés működési feltételeinek megteremtését. A beruházás tervezett befejezése 2014.10.31.
A projekt eredményeként létrejött korszerű telephelyén a jelenlegi, több éve együtt dolgozó, kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező munkatársak létszáma bővül. A cég fejlődésével és küldetésével, valamint új munkahelyek teremtésével hozzájárul a kistérség felzárkózásának ösztönzéséhez, a leszakadásának mérsékléséhez. 
Az Észak Magyarországi Operatív Programnak köszönhetően a közel 86 millió forintos beruházáshoz, 70 %-os támogatást kapott a cég. A projekt a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., mint Közreműködő Szervezet segítségével valósulhat meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

 




 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com