Meghiúsult a benzinkút rablás
Írta: Eleven Televízió   
2008. május 02. péntek, 18:54
Egy éjszaka során egy rablási kísérlet, és két betörés-ez május elsõ napjának bûnügyi mérlege a bükkábrányi rendõrs illetékességi területén.Elõbbi eset a bükkábrányi benzinkúton történt.
Ahogy a megyei rendõrkapitányság kommunkációs osztályától megtudtuk, hajnali 1 órakor két ismeretlen, maszkot viselõ férfi lépett be a bükkábrányi benzinkút épületébe.
A töltõállomás személyeztébõl egy dolgozó volt bent a shopban, akitõl a bevételt követelték az elkövetõk, ráadásul egyikük egy fegyvernek látszó eszközzel próbált nyomatékot adni szándékuknak.Nem számoltak viszont azzal, hogy a másik fél megõrzi a lélekjelenlétét.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





A kutas a fenyegetõzés hatására sem volt hajlandó pénzt átadni, ekkor a másik rabló megütötte.Ezt a kutas viszonozta, dulakodás alakult ki közöttük,a rablók egyike földre is került.
A rablók végül meg is futamotak, és egy piros Lada gépkocsival-amellyel a benzinkút épülete mögött parkoltak le-elmenekültek a helyszínrõl.
Az ügyben a megyei rendõrkapitányság kezdte meg a nyomozást ismeretlen tettesek ellen, fegyverrel elkövetett rablási kísérlet ügyében.
A rendõrség várja azoknak az esetleges szemtanúknak a jelentkezését, akik az említett idõpontban erre jártak, és látták az említett autót, illetve az elkövetõket, vagy bármi gyanúsat véltek felfedezni.A megyei rendõrkapitányság telefonszáma:
46/514-500.

 

 

 
-Két betörés is történt ezen az éjszakán, az egyiket Tiboddarócon, míg a másikat Mezõkeresztesen követték el, de mindkét helyen a Coop ABC volt a szenvdõ fél.
A bejárati ajtók üvegét törték be Tibolddarócon, és Mezõkeresztesen is, beindult a riasztó is, de ez sem zavarta a betörõket abban, hogy dohányarúval megrakottan távozzanak a helyszínrõl.
Az esetekrõl senki nem tudott érdemleges információval szolgálni, és a rendõrségre is csak késõbb érkezett a bejelentés, jóval a betörések elkövetése után. A rendõrség így ismeretlen tettesek ellen kezdte meg a nyomozást.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!