10 éves lett a bükkábrányi Főnix Életmód Egyesület
Írta: Eleven Televízió   
2014. augusztus 31. vasárnap, 19:18
Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepelte augusztus 29-én a Főnix Életmód Egyesület Bükkábrányban. 2004-ben több más civil szervezettel együtt alakult meg az egészséges életmódot és táplálkozást zászlajára célul tűző egyesület, melynek jelenleg 34 tagja van. Az ünnepségre és közös vacsorára minden támogatójukat, segítőjüket meghívták, hogy ezúton is megköszönjék nekik az egy évtizedes támogatást.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
 

A vendégeket Bihari Márta, az egyesület elnöke köszöntötte, majd Szalai Szabolcs polgármester mondta el gondolatait a jelenlévőknek.
Az egyesület tagjainak a település lakói nevében is köszönetét fejezte ki, hiszen az elmúlt években nagyon sok programot szerveztek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és táplálkozásra.
A közelmúlt és az korábbi évek közös programjait idézte fel az a vetítés, amelyben visszapillanthattak a jelenlévők az egészségnapokra, közös kirándulásokra, tanfolyamokra.
Ezt követően virággal és ajándékkal köszönték meg azoknak az alapító tagoknak a munkáját, akik még most is aktívan tevékenykednek a szervezetben. A település vezetőinek szintén ajándékkal köszönték meg a támogatást.
Az egyesület tiszteletbeli tag címet adományozott Dr.Siska Juditnak, Dr. Hegedűs Juditnak  és Birinyiné Kleszó Anitának.
Az ünnepi pillanatok után beszélgetés, vacsora és egy kellemes, zenés, táncos est következett. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com