Mezőnyárád - Bükkábrányi Bányász bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. szeptember 16. kedd, 07:52
2014. szeptember 13-án, szombaton a Bükkábrányi Bányász felnőtt csapata Mezőnyárád felnőtt együttesével mérkőzött meg Mezőnyárádon. A találkozó 16 óra 30 perckor vette kezdetét.
A 4. percben a mezőnyárádiak szereztek vezetést, Németh László találata révén egygólos előnyre tettek szert.
A 9. percben a bükkábrányiaknak sikerült kiegyenlíteniük, Gyöngy István gólja révén 1-1-re változott a találkozó állása.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 25. percben Pásztor Levente részesült sárga lapos bírói figyelmeztetésben, majd a 29. percben a szintén ábrányi Farkas Milánnak is felmutatta a sárga lapot a játékvezető reklamálásért.
A 36. percben a bükkábrányiaknak sikerült megfordítaniuk az állást, Hócza József találata révén 2-1 lett az eredmény javukra.
A 39. percben Kaló Gábor szabálytalanságát figyelmeztette a játékvezető, majd a 45. percben Dobi István is figyelmeztetésben részesült.
Az első játékrészben a mezőnyárádiak törekvései az egyenlítésre nem jártak eredménnyel, így a második 45 perc 2-1-es bükkábrányi vezetés mellett kezdődött el.
A 47. percben Hócza József ismét betalált a nyárádi kapuba, így 1-3 lett a találkozó állása.
Az 50 . percben Németh László szabálytalanságát figyelmeztette sárga lappal a bíró.
Az 57. percben Németh László újabb szabálytalanságát újabb sárga lappal figyelmeztette a bíró, így előbb sárga, majd piros lapos figyelmeztetésben részesült, míg Moroncsik Barnabásnak sárga lapot mutatott fel.
Az 59. percben Sályi Zsolt, míg a 73. percben Szoboszlai Richárd Barna szabálytalanságát figyelmeztette sárga lappal a játékvezető.
A 83. percben Péntek Zsolt is eredményes volt, megszerezte a Bükkábrányi Bányász 4. találatát is, így 1-4-re változott az állás.
A 88. percben Bereznay Ferenc részesült sárga lapos figyelmeztetésben sípszó utáni labdaelrúgásért.
A 88. percben a nyárádiak gólt könyvelhettek el, Hegyi Tamás találata révén 2-4-re változott a mérkőzés állása és ez maradt a végeredmény is.
 
 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
  Jegyzőkönyv- ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com