Mezőnyárád - Emőd Magyar Kupa mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. szeptember 30. kedd, 07:05
2014. szeptember 17-én, szerdán a Magyar Kupa selejtező-körének 1. fordulójában Mezőnyárád felnőtt csapata hazai környezetben mérkőzött meg Emőd együttesével. A találkozó 16 óra 30 perckor vette kezdetét.
A 2. percben a nyárádiak máris megszerezték a vezetést, Harangozó Ákos szerzett gólt csapatának, így egy gólos előnyre tettek szert.
Az emődiek a 11. percben máris egyenlíteni tudtak, Szabó Zsolt találata révén 1-1 lett az eredmény.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 15. percben Német Róbert szerzett újabb találatot a nyárádi csapatnak, így újból vezetést szereztek a nyárádiak, 2-1 lett az állás javukra.
A 18. percben azonban az emődiek újból kiegyenlítettek, Nagy Sándor Erik lőtt gólt, így 2-2 lett a találkozó eredménye.
A 40. percben az emődieknek sikerült átvenniük a vezetést, Lengyel Péter szerzett gólt csapatának,így 2-3 lett az állás.
A 63. percben az emődiek két gólosra növelték a két csapat közötti különbséget, amikor Kolompár Mihály gólja révén 2-4-re változott az eredmény.
A 71. percben a nyárádiak kapusa, Ignácz Tamás állította meg szabálytalanul ellenfelét a 16-oson belül, így a játékvezető sárga lapot mutatott fel neki és az emődiek javára büntetőt ítélt. A 11-est Boncsér Zoltán értékesítette, így 2-5-re módosult az állás.
A 74. percben Borbély Ágoston is feliratkozott a góllövők névsorába, találata 2-6-ra változtatta az eredményt.
A 80. percben Boncsér Zoltán volt ismét eredményes, újabb emődi gól született, így 2-7-re változott az állás.
A Mezőnyárád-Emőd mérkőzés végeredménye tehát 2-7 lett, így az emődiek jutottak tovább a Magyar Kupa sorozat következő fordulójába.
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com