Megalakult a Roma Nemzetiségi Önkormányzat Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. október 22. szerda, 13:31
Az október 12-i választások során három képviselőt választhattak Mezőkeresztesen, akik a helyi roma nemzetiség képviseletét látják majd el az elkövetkező öt év során, ők név szerint Varga Gyula, Illés Erika és Csörögi Gábor.
A nemzetiségi képviselők eskütételére október 21-én került sor a helyi házasságkötő teremben. Az eskü után az elnök és az alelnök megválasztása történt meg. A szavazatok alapján az elnöki tisztet Varga Gyula, az alelnökit pedig Illés Erika tölti be a képviseleten belül. Az újonnan megválasztott elnök rövid beszédben megköszönte a rájuk leadott szavazatokat, majd elmondta: szeretnének szoros együttműködést kialakítani egyrészt a városvezetéssel, másrészt pedig az iskola vezetőjével. Majoros János polgármester mind önmaga, mind pedig a Képviselő Testület nevében együttműködést ígért és kifejezte reményét, hogy az sikeres is lesz.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Legvégül dr. Pelládi Ildikó jegyző elmondta: az együttműködési megállapodás a későbbiekben nem csak szóban, hanem írásban is rögzítésre kerül különös tekintettel a közös munka sarkalatos pontjaira.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com