Mezőnyárád - Tiszabábolna bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. november 11. kedd, 07:57
2013. november 8-án szombaton a Mezőnyárád felnőtt csapata Tiszabábolna felnőtt együttesével mérkőzött meg Mezőnyárádon. A találkozó 13 óraperckor vette kezdetét.
A 37. percben a mezőnyárádiak szereztek vezetést, Német Róbert találata révén egy gólos előnyre tettek szert.
A 42. percben a bábolnai Vankucz Lászlónak mutatott fel sárga lapot a mérkőzésen először a játékvezető szabálytalanságáért.
Az első félidőben a bábolnaiaknak nem sikerült az egyenlítés, így a 2. 45 perc egy gólos nyárádi vezetés mellett kezdődött el.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 52. percben a tiszabábolnaiaknak sikerült kiegyenlíteniük, Gazdag Gábor gólja révén 1-1-re változott a találkozó állása.
A 62. percben Szamkó Dezső piros lapos játékvezetői figyelmeztetésben részesült, így a nyárádiak 10 főre fogyatkoztak. A 65. percben újabb nyárádi játékosnak, ezúttal Németh Lászlónak mutatta fel a piros lapot a játékvezető, így kettős emberhátrányba kerültek a nyárádiak mérkőzés hátra lévő részére.
A tiszabábolnaiak nem tudták kettős emberelőnyüket kihasználni, nem tudták megszerezni a vezetést jelentő találatot, így a Mezőnyárád-Tiszabábolna felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye tehát 1-1 lett.
 
 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com