Mezőkeresztes - Mezőnyárád bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. november 18. kedd, 08:39
Mezőnyárád felnőtt csapata 2014. november 15-én szombaton idegen környezetben lépett pályára, Mezőkeresztes együttese fogadta őket. A találkozó 13 órakor vette kezdetét.
A keresztesiek 21 perc elteltével szerezték meg a vezetést, Csóka Károly szerzett gólt csapatának, így egygólos előnyre tettek szert.
A 37. percben a nyárádiaknak máris sikerült kiegyenlíteniük, Birinyi Ákos gólja révén 1-1-re változott a mérkőzés eredménye.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 30. percben a nyárádiaknak sikerült átvenni a vezetést, Ulveczki Tamás szerzett gólt csapatának, így 1-2-re változott az állás.
Az első félidőben a keresztesieknek nem sikerült egyenlíteniük, így a második 45 perc 2-1-es nyárádi vezetés mellett kezdődött el.
A 47. percben máris 2 gólosra nőtt a vendégek előnye, Guti Dávid találata 1-3-ra változtatta az állást.
Az 51. percben a keresztesiek szépíteni tudtak, Csóka Károly gólja révén egy gólosra csökkent a két csapat közötti különbség.
A 60. percben megszületett a 3. mezőkeresztesi gól is, Juhász Gábor találata révén kiegyenlítettek a keresztesiek, 3-3-ra módosult a mérkőzés eredménye.
A 62. percben a keresztesiek ismét megszerezték a vezetést, Csóka Károly lőtte ismét a nyárádi hálóba a labdát, így 4-3 lett a találkozó állása.
A 86. percben újabb keresztesi gólnak örülhettek, Bertók Zoltán szerzett gólt csapatának, így 5-3-ra változott az állás és ez maradt a végeredmény is.
 
 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com