A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2014. november 25. kedd, 08:50

Véget ért a bajnokság őszi szezonja a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára.
Az első őszi fordulóban a nyárádiak augusztus 25-én idegen környezetben léptek pályára Hejőszalonta együttese ellen. A találkozó 6-2-es hejőszalontai győzelemmel ért véget, a két nyárádi gól szerzője Harangozó Ákos és Guti Dávid voltak.

Augusztus 30-án hazai környezetben játszottak Ónod csapata ellen, akik ellen 6-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen nyárádi gólt Német Róbert szerezte.

Szeptember 6-án idegenben mérkőztek meg Tiszapalkonya együttesével, akiktől 6-0-ás vereséget szenvedtek el.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Szeptember 13-án került sor a Mezőnyárád-Bükkábrányi Bányász találkozóra. A mérkőzés 4-2-es vendég győzelemmel ért véget. A két nyárádi gólt Németh László és Szoboszlai Richárd Barna szerezte.

Szeptember 21-én a nyárádiak Tiszakeszi együttesét fogadták a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 2-1-es gólarányú tiszakeszi győzelem született. A nyárádi gól szerzője Harangozó Ákos volt.

Szeptember 27-én hazai környezetben látták vendégül Szakáld csapatát. A találkozót a szakáldiak nyerték meg 5-4 arányban, a négy nyárádi gólt közül négyet Német Róbert szerzett, míg egy gól öngól volt.

Október 4-én Kisgyőr otthonába utaztak a nyárádiak, akiktől 4-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólt Németh László szerezte.

Október 11-én Sajóörös együttese érkezett Mezőnyárádra. A sajóörösiek 9-0 arányban győzték le a nyárádiakat.

Október 19-én Tibolddaróc otthonába utaztak a nyárádiak, akiktől 4-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

Október 25-én Tard együttese érkezett a mezőnyárádi sportpályára. A nyárádiak megszerezték első győzelmüket, Harangozó Ákos két és Horváth László egy gólja révén 3-0 arányban nyertek.

November 1-én Mezőcsát otthonába utaztak, ahol 6-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

November 8-án a hazai pályán látták vendégül Tiszabábolna együttesét. A találkozó 1-1-es gólarányú döntetlennel ért véget. A nyárádiak gólját Német Róbert szerezte.

Az utolsó fordulóban a mezőnyárádiak Mezőkeresztes csapata ellen mérkőztek meg idegenben. A mérkőzésen 5-3-as gólarányú keresztesi győzelem született. A 3 nyárádi gól szerzője Birinyi Ákos, Ulveczki Tamás és Guti Dávid voltak.

Mezőnyárád felnőtt csapata az ősszel lejátszott 12 mérkőzésből 1 győzelmet, 1 döntetlent és 10 vereséget tudhat maga mögött. Az 1 győzelem és 1 döntetlen hazai pályán született, míg a 10 vereség közül 4-et hazai pályán, 6-ot pedig idegenben szenvedtek el. Az ősz végére pedig a tabella utolsó helyét foglalták el, onnan várhatják a tavaszi folytatást.



 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com