Mezőkeresztes - Tiszaújváros női kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2014. november 30. vasárnap, 01:00
alt
November 22.-én, szombaton játszott Mezőkeresztes női kézilabda csapata a Tiszaújvárosi csapat ellen. A mérkőzésre most is rengetegen látogattak ki, hogy biztassák a mezőkeresztesi csapatot a második hazai meccsükön. Az izgalmas összecsapás a lelkes szurkolói biztatásnak köszönhetően igen jó hangulatban telt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidő elején máris egy keresztesi góllal indult a mérkőzés, azonban a vendégcsapat sem hagyta magát és a félődő első felében egy igencsak szoros küzdelem alakult ki. A két csapat felváltva szerzett gólokat.
 
A 20. perctől azonban Tiszaújváros csapata egyre erősebb támadásba lendült és kezdett behozhatatlannak tűnő előnyre szert tenni.
 
Mezőkeresztes csapata a félidő végére nem tudott felzárkózni, így az állás 5:13 lett Tiszaújváros javára.
 
A második félidő első felében Mezőkeresztes kicsit ráerősített és igyekezett felzárkózni. A két csapat ismét felváltva szerzett gólokat, de a szoros összecsapásban Keresztes kezdte utólérni ellenfelét.
 
A 20. percben Mezőkeresztes már csak 3 pontos hátrányban volt, azonban a félidő második felében Tiszaújváros ismét ráerősített és ismét nőni kezdett az előnye.
 
A második félidő végére Mezőkeresztes csapata 5 pontos hátránnyal volt kénytelen zárni a mérkőzést. Az eredmény 19:24 lett Tiszaújváros javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője a következőképpen értékelte a meccset:
"Küzdelmes mérkőzésen sajnos csapatunk nem találta a megoldást az ellenfél igen agresszív védekezésére. A második félidőben a múltheti mérkőzéshez hasonlóan sokkal jobban játszottunk, de ismételten túl nagy hátrányt szedtünk össze apróbb hibákból addigra, így elmaradt a pontszerzés. Köszönjük a közönség támogatását!"
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com